Hypotheken

Als u een huis gaat kopen heeft u hoogst waarschijnlijk een hypotheek nodig. Maar hoe weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is? Hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek?

Met een hypotheekadvies van HB & Partners weet u precies wat uw mogelijkheden zijn. Uit welke hypotheekvormen u kunt kiezen, wat dat betekent voor uw maandlasten: nu en in de toekomst.
Maar ook welke risico’s u loopt en wat het beste bij uw situatie past.
Wij helpen u van oriëntatie tot de aanvraag bij de hypotheekverstrekker.

Hypotheek afsluiten

Hypotheekvormen

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. En ook veel verschillende aanbieders. En als u uw droomhuis wilt kopen komt er al zo veel op u af. Een goed advies is dan erg belangrijk om tot de beste keuze te komen.

Advies op maat

HB & Partners helpt u bij het maken van deze belangrijke keuzes. De keuze van een hypotheekvorm heeft veel invloed op uw maandlasten, maar ook op hoeveel u uiteindelijk aflost en welke risico’s u loopt. Laat u daarom goed informeren door onze adviseur.

Kennis van zaken

Met zoveel verschillende hypotheekvormen en aanbieders is ervaring en kennis van zaken erg belangrijk om tot de beste keuze te komen. Onze adviseur beschikt over de juiste papieren om u van een optimaal advies te voorzien.

Is uw hypotheek nog passend?

Ook als u al een hypotheek heeft is het belangrijk te bekijken of deze nog wel bij uw situatie past. Misschien loopt uw rentevrije periode binnenkort af. Of is uw situatie het afgelopen jaar erg veranderd.

Ook dan kan een hypotheek advies van HB & Partners uitkomst bieden: u weet weer precies wat de mogelijkheden zijn en hoe u uw hypotheek zo optimaal laat aansluiten bij uw situatie.

Contact

Adres:
Beethovenlaan 10
3533 ET Utrecht

Telefoonnummer:
tel:  030 – 60 57 800

Email:
info@hbpartners.nl

Kantoorbezoek alleen op afspraak.