Zakelijk

Financieel advies met oog voor uw zaak!

We denken met u mee

Ondernemen betekent vaak verschillende uitdagingen aangaan. Daarom kunt u voor veel onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, regelingen voor uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Zakelijke verzekeringen

Het afdekken van risico’s geeft veel ondernemers het vertrouwen om dagelijks de uitdagingen die ze tegen komen aan te durven. Een goed op uw bedrijf afgestemd verzekeringspakket is daarbij essentieel. Of het nu gaat om aansprakelijkheid, uw bedrijfsauto(s), bedrijfsongevallen of het beschermen van de risico’s binnen uw digitale omgeving: wij bieden advies op maat voor uw onderneming.

Advies over zaak en privé

Bij veel ondernemers hebben zakelijke ontwikkelingen ook vaak een invloed op de privé situatie. Wij helpen u de risico’s in kaart te brengen en bieden u de bijpassende oplossingen.

Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw verzekeringen, maar er gewoon zeker van zijn dat wij kijken naar al uw verzekeringen? Dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In zo’n pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen, afgestemd op u als ondernemer.

Aan het werk

Schadeservice

Als u bij schade of ongeval onverhoopt een beroep moet doen op een verzekering is dat al vervelend genoeg. Wij begrijpen dat u dan graag geholpen wilt worden met de afwikkeling zodat u verder kunt met ondernemen.

Wij zorgen altijd voor een persoonlijke schadeafhandeling waarbij we uw belang voorop stellen. We zijn er als onafhankelijk adviseur tenslotte in de eerste plaats voor u!

Met onze jarenlange ervaring staan we ook op de momenten dat het tegenzit voor u klaar met raad en daad.

Contact

Adres:
Beethovenlaan 10
3533 ET Utrecht

Telefoonnummer:
tel:  030 – 60 57 800

Email:
info@hbpartners.nl

Kantoorbezoek alleen op afspraak.