Service & contact

Wij staan voor u klaar

Telefonisch contact

030 6057 800

Schade melden

Bel: 030 6057 800
E-mail: info@hbpartners
Online melden >

 

Wat is belangrijk bij schade?

Als u onverhoopt schade heeft is het belangrijk altijd zo snel mogelijk deze schade bij ons te melden. Voor een schade aan uw auto, camper, motor of ander voertuig gebruikt u het Europees schade formulier of mobielschademelden.nl.

Verzamel en bewaar relevante informatie over de schade: maak indien mogelijk foto’s, noteer naam en contactgegevens van mogelijke getuigen en/of betrokkenen en doe als dit nodig is aangifte bij de politie. Probeer altijd te voorkomen dat de schade erger wordt.

Een wijziging doorgeven

Wijzigingen zoals van een telefoonnummer, adres of bankrekeningnummer kunt het het beste direct zelf doorgeven via uw persoonlijke digitale omgeving. Mocht u er de voorkeur aan geven dan kunt u uiteraard ook altijd een email sturen of telefonisch (030 6057800) contact opnemen.

Onze zekerheden app gebruiken

U kunt ook gebruik maken van de Zekerhedenapp. Deze kunt u met behulp van de links hieronder downloaden op uw smartphone.
Apple
Android 

Premie betalen

Als u een nieuwe verzekering afsluit, betaalt u vaak per automatische incasso. Soms is dit verplicht bij premiebetaling per maand of per kwartaal.
Maakt u zelf de premie over? Gebruik dan bankrekeningnummer:

HB & Partners BV
NL71 ABNA 0986604712

Vermeld daarbij altijd het betalingskenmerk of het polisnummer.

 

Wanneer vindt de incasso plaats?

Wij incasseren de premie altijd op of rond de eerste van de maand. In geval van mutaties kunnen wij ook op of rond de vijftiende van de maand een extra incasso doen.

Als u een klacht heeft

Natuurlijk zullen wij er altijd alles aan doen u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is echter nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt.
Lees meer >

Maak een afspraak

KvK-nummer:
30133178

AFM-nummer:
12010837

Bankrekeningnummer:
HB & Partners BV
NL71 ABNA 0986604712

Contact

Adres:
Beethovenlaan 10
3533 ET Utrecht

Telefoonnummer:
tel:  030 – 60 57 800

Email:
info@hbpartners.nl

Kantoorbezoek alleen op afspraak.